Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Som Poble, soc ciutat - Benvingut/da a la plataforma de participació de Viladecans

Aquests són els reptes que Viladecans es planteja en l’àmbit de l’estil de vida saludable i qualitat de vida per al 2030:

REPTE 1: Foment d’estils de vida saludable per a una millora de la qualitat de vida, tenint en compte la prevenció de malalties i l’enfortiment de les relacions socials.

REPTE 2: Incorporar el concepte d’infraestructures verdes en el disseny i la planificació urbana, tot potenciant la natura com un element per afavorir una vida saludable tant a nivell físic com mental, implicant les entitats i ciutadania en la seva gestió i conservació.

REPTE 3: Construir un entorn digital i tecnològic adaptatiu que ajudi a prendre decisions per millorar la qualitat ambiental de la ciutat.

Si vols participar en el seguiment de l’evolució de l’estratègia 2030 i de l’Agenda Urbana a través de l’estil de vida saludable i qualitat de vida, fes clic aquí.

A continuació trobaràs les propostes d’accions per assolir aquests reptes. Pots consultar aquí les instruccions de participació.

34 propostes

Resultats per pàgina:
10
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir