Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Som Poble, soc ciutat - Benvingut/da a la plataforma de participació de Viladecans

Instruccions de participació

Participar és ben fàcil! Només cal que donis suport a aquelles propostes que consideris més importants, que les comentis, en proposis canvis o que n’aportis de noves.

Instruccions:

  • Per donar suport a les propostes només cal que cliquis el botó “DONAR SUPORT” que trobaràs a cadascuna de les propostes. En pots recolzar un màxim de 9.

  • Si prefereixes crear una nova proposta, només cal que cliquis el botó “NOVA PROPOSTA +” que trobaràs a la part superior de la pàgina de propostes, sota l’explicació dels reptes. Recorda que has de matenir un to correcte i que la teva proposta no pot atemptar contra la dignitat de cap col·lectiu. En cas contrari, ens veurem obligats/des a esborrar-la.

  • Si vols comentar una de les propostes existents (sota els mateixos criteris anteriorment citats) has de clicar en el títol de la proposta. Aleshores veuràs que la proposta ocupa tota la pàgina. Aquí, a la part inferior, trobaràs l’apartat de comentaris.

  • Si vols reformular una de les propostes existents també ho pots fer (sota els mateixos criteris anteriorment citats). Per fer-ho també has de clicar el títol de la proposta. Aquí, en el menú lateral, has de clicar el “ESMENAR PROPOSTA”.

  • I si vols participar en el seguiment de l’evolució d’aquests reptes, fes clic aquí (molta atenció perquè trobaràs un formulari de seguiment diferent a cada procés participatiu “Imagina Viladecans 2030).

  • Com que sabem que una imatge val més que mil paraules, en aquest vídeo hi trobaràs tots els detalls:


Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir