Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Som Poble, soc ciutat - Benvingut/da a la plataforma de participació de Viladecans

Aquests són els reptes que Viladecans es planteja en l’àmbit de la dinamització econòmica per al 2030.

REPTE 1: Impulsar un creixement econòmic diversificat i orientat a la creació d’ocupació de qualitat i a l’augment de la autocontenció laboral prioritzant models basats en la sostenibilitat i en l’economia circular, i potenciant l’atracció d’inversions i la transformació digital de les empreses.

REPTE 2: Millorar la inclusió laboral i la capacitació professional dels treballadors i treballadores a partir de les competències requerides pels sectors d’activitat econòmica i aprofitant les oportunitats que ofereix el territori, i atenent especialment a les persones en situació de vulnerabilitat, a l’emprenedoria juvenil i al foment de l’economia femenina.

REPTE 3: Posicionar Viladecans com a un hub d'innovació d’activitats econòmiques vinculades a la construcció/edificació sostenible a Catalunya, generant un ecosistema basat en la quàdruple hèlix, per generar coneixement i transferència tecnològica. 

REPTE 4: Posar en valor el capital natural de la ciutat impulsant les activitats econòmiques relacionades amb les indústries alimentàries al Parc Agrari i potenciar a la vegada el producte de proximitat i de km 0 de la nostra horta. 

REPTE 5: Definir, consensuar i implementar amb els agents les estratègies i actuacions adients per continuar impulsant un model de turisme sostenible i intel·ligent que posicioni la ciutat i la seva identitat, posant en valor els productes locals, el patrimoni natural i cultural, el comerç i la restauració i, en definitiva, un estil de vida saludable i de qualitat. 

Si trobes a faltar algun repte referent a la dinamització econòmica per fer front al 2030, fes les teves propostes en aquest espai:

5 propostes

Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir