Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Som Poble, soc ciutat - Benvingut/da a la plataforma de participació de Viladecans

Aquests són els reptes que Viladecans es planteja en l’àmbit de la transició ecològica vers al 2030.

REPTE 1: Divulgar i conscienciar respecte el concepte de Transició Ecològica a la ciutadania, al teixit econòmic i la pròpia administració. Situar Viladecans com a ciutat pionera en la cogovernança de les estratègies i actuacions que permetin avançar de manera sostenible i responsable en aquest repte global.

REPTE 2: Transformar els models productius i de consum reduint les emissions de CO2, millorant l’ eficiència energètica i augmentant les energies renovables per tal d’esdevenir una ciutat energèticament autosuficient i neutre en carboni que utilitza prioritàriament energia verda.

REPTE 3: Fomentar la mobilitat baixa en carboni, potenciant la creació d'infraestructures que permetin augmentar els desplaçaments a peu, la micromobilitat i els nodes d'intercanvi.

REPTE 4: Avançar en “residus zero” reduint la generació dels residus municipals tot fomentant la recollida selectiva, la recuperació i la reutilització dels recursos i matèries primeres avançant així en la economia circular –que innovi per perllongar el cicle de vida de les matèries i fomenti nous sistemes de producció– i en una nova cultura del consum amb hàbits baixos en residus.

REPTE 5: Avançar en la sostenibilitat per mitigar els efectes del canvi climàtic i millorar la qualitat de l’aire mitjançant la naturalització de la ciutat i la biodiversitat tot impulsant una nova cultura del manteniment del verd a la ciutat.

Si trobes a faltar algun repte referent a la transició ecològica per fer front al 2030, fes les teves propostes en aquest espai:

5 propostes

Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir