Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Som Poble, soc ciutat - Benvingut/da a la plataforma de participació de Viladecans

Diagnòstic Participatiu Viu Verd Viladecans 3-30-300

Es realitza diagnòstic participatiu per conèixer la percepció i l’opinió de la ciutadania en relació als espais verds existents a Viladecans. L'objectiu d'aquest primer diagnòstic és obtenir una informació preliminar que contribueixi a enfocar i dirigir les properes fases del Laboratori Ciutadà de Salut Urbana sobre la base dels interessos, necessitats i motivacions de la ciutadania. A més, en l'enquesta es busca recopilar dades de persones interessades a participar en les diferents sessions del projecte Viu Verd Viladecans 3-30-300.

* Els camps obligatoris estan marcats amb un asterisc
El camp no pot estar en blanc
El camp no pot estar en blanc
Hi ha massa opcions seleccionades

Regla 3-30-300

La Regla 3-30-300 d'espais verds implica que totes les persones puguin veure almenys tres arbres des de casa seva, que hi hagi un 30 % de cobertura arbòria en el seu barri i que no es visqui a més de 300 metres del parc o espai verd més proper.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir